fredag den 20. april 2012

Foodmaniac

Jeg kan nok ikke lægge skjul for kærlighed til mad. Jeg elsker mad og hvis der er én ting i livet, jeg er sikker på. Så er det at jeg aldrig bliver anoretiker.
Min kærlighed til mad går langt tilbage.. Da jeg var yngre stod jeg meget i køkkenet med min mormor enten for at lave aftensmad eller bage. Og for at det ikke skal være løgn, så nød jeg aften-opvasken dengang, og sendte altid min mormor ind for at smide benene op, mens jeg vaskede op. Skøre unge!
Da jeg flyttede til Grønland første gang som 11-årig fik jeg hjemkundskab i skolen og havde det alle 3 år, mens jeg boede heroppe. Det var nok på det tidspunkt min fascination og interesse for madlavning virkelig startede. Jeg fik en maddag om ugen og nød den.

Jeg har altid holdt meget af at læse og har altid gjort det flittigt. Det sidste års tid har min aftenlæsnings yndlingsgenre været mad, bagværk og lignende. Jeg sluger ærlig talt kogebøger som skønlitteratur, det er fedt. Min viden om mad og hvad den gør ved os er en fed viden at have. Specielt fordi jeg som semi-vegetar stadig skal have de nødvendige vitaminer, mineraler, proteiner etc. Derfor har jeg lidt ønsker:

En bog om alverdens mad med tips og tricks om de forskellige ingredienser.
- http://politiken.dk/mad/madnyt/ECE969843/inviter-hele-verdens-mad-ind-i-dit-koekken/

En vegetarkogebog med flotte og indbydende illustrationer.
- http://groenneproteiner.dk/

Skøn bog med rigtig lækre og anderledes salater. Fantastisk fordi man hurtigt mister inspirationen til en spændende salat.
- http://www.salatvaerkstedet.dk/

En bog om lidt til den søde tand, uden brug af sukker, hvedemel etc.
- http://www.politikensforlag.dk/Nyheder/Sundt_soedt(9788740001334).aspx

Ingen kommentarer:

Send en kommentar